Virtuális jogász szolgáltatásai ITT

 

Jó hírünk van! A CÉGALAPÍTÁS  illetékmentes lett!

Tisztelt Látogató!

Ha a CÉGALAPÍTÁS oldalunkon megismerte a legfontosabb tudnivalókat a cégalapítás előtt, esetleg az ONLINE CÉGALAPÍTÁS lehetőségét tanulmányozta, de még kétségei vannak a tekintetben, hogy elegendő tőkével rendelkezik-e az új cég működtetéséhez, akkor jó helyen jár.

Mi a cégalapítás után nemcsak a VÁLLALKOZÁS FEJLESZTÉS területén tudunk Önnek segíteni, de igyekszünk hasznos ÜZLETI ÖTLETEKKEL is ellátni, hogy tevékenysége minél sokrétűbb legyen.

Amennyiben a cégalapítást követően az üzleti ötletek megvalósításához nem rendelkezik elegendő tőkével, abban az esetben érdemes tanulmányozni a legfrissebb pályázati kiírásokat, hiszen rengeteg lehetőség áll rendelkezésére.

A pályázati kereső segítségével kiválaszthatja a tevékenység színhelye szerinti  régiót,  ezen belül a megfelelő megyét, majd a szűrési paraméterek közül az Ön vállalkozásának legmegfelelőbb támogatási formát. Végül a pályázatokat az Ön által kiválasztott rendezési módban, pl. a pályázatok címe szerint  és a kiválasztott sorrendben tekintheti meg.

Sikeres böngészést kívánunk!

pályázati kereső

Az alábbi hírdobozban megtekintheti a vállalkozás fejlesztésre kiírt legfrissebb pályázatokat:

 

 

A cégek részére kiírt legfrissebb pályázatokat 

itt keresheti meg:

 

www.pafi.hu

 

A lentiekben kifejezetten a vállalkozások részére kiírt pályázatok találhatók meg:

 

 

 

 

látogató
számláló