Virtuális jogász

 Tanácsadás

 Dokumentum átvizsgálása

Jogi tanácsadás kisvállalkozás indításához 

Tanácsadás családjogi kérdésekben

Családjogi szerződések szerkesztése

Közös megegyezéses válás

 
 

Virtuális jogász

 

A mai világban már természetes, hogy nagyon sok tevékenységet interneten keresztül intézünk. Az online világ nagyon sok lehetőséget rejt magában. Könnyebb, gyorsabb ügyintézés, otthonról intézhetjük ügyeinket, utalhatunk, ügyfélkapun keresztül okmányainkat intézhetjük, és természetesen nagyon sok információt szerezhetünk.

Mégis gyakori probléma, hogy nem tudunk a sok információ között eligazodni, szükségünk lenne egy kis útmutatásra, segítségre. Az online világ már a jog területét is behálózta, hiszen a Cégbíróság felé évek óta elektronikus úton lehet csak benyújtani cégalapítási kérelmeket.

2016. július 01.-től pedig a polgári jog területén is lehetőség nyílik a Bíróság felé benyújtandó keresetlevelek esetében az elektronikus kommunikációra. Ez megkönnyíti a polgári ügyekben eljáró ügyvédek helyzetét abban a tekintetben, hogy az ország bármely részén is élnek, be tudják adni a beadványaikat bármelyik Bírósághoz anélkül, hogy ki kellene mozdulni az irodájukból. Ezzel jelentős mértékben megnövekedett az online ügyintézés lehetősége a polgári jog területén is.

Természetesen vannak olyan ügyek, amelyek csak offline intézhetők, de a virtuális jogi tevékenység igen jelentős mértékben kiszélesedett. Mivel a vállalkozók, magánszemélyek anyagi lehetőségei nem mindig, és nem minden ügyben teszik lehetővé, hogy ügyvédi irodához forduljanak, ezért a virtuális jogász segítséget nyújt számukra eldönteni, hogy az adott probléma igényli-e ügyvédi iroda felkeresését, vagy anélkül is megoldható. A virtuális jogász Tanácsadás keretében segít eldönteni ezt a kérdést.

Az az igény is gyakran felmerül, hogy egy dokumentum/szerződés megfelel-e a hatályos jogszabályok előírásainak, vagy sem. Ennek eldöntése érdekében nem szükséges azonnal ügyvédi irodát felkeresni, hiszen a virtuális jogász ebben is tud segíteni szakszerű Dokumentum átvizsgálása során.

Jogi tanácsadásra is gyakran szüksége van azoknak, akik kisvállalkozást szeretnének indítani, de még nem szánták rá magukat, hogy ügyvédi irodát keressenek fel a tájékozódás érdekében. A virtuális jogász segítséget nyújt Jogi tanácsadás kisvállalkozás indításához.

A családjog is egy olyan terület, ahol sok dilemma merül fel egy elromlott kapcsolat, gyermekelhelyezés, esetleg vagyonjogi problémák megoldása területén. A virtuális jogász Tanácsadás családjogi kérdésekben, és Családjogi szerződések szerkesztése, valamint Közös megegyezéses válás területén hatékony segítséget tud nyújtani úgy, hogy az érdeklődőnek még a lakásából sem kell kilépni.

"Virtuális jogász" azt jelenti, hogy a hozzá forduló ügyfelek igényei profi szakjogász-ügyvéd elé kerülnek, aki megvizsgálja az adott ügyet, és megoldást javasol. Amennyiben online megoldható a probléma, akkor megoldja úgy, hogy az ügyfélnek ki sem kell mozdulni az otthonából. Ezzel időt, pénzt spórol meg, hiszen nem kell felkeresni az ügyvédi irodát, hanem a saját szobájából kényelmesen intézheti azokat a jogi ügyeket, amelyek nem igényelnek offline szolgáltatást.

Az online jogi segítség nyújtása egyébként nem ismeretlen az ügyfelek számára, hiszen sokan használják, és hasznosítják az internet nyújtotta tartalmakat, információkat. Azonban ezek a lehetőségek általános kérdésekre adnak általános választ. Ezek pedig nem minden esetre alkalmazhatók, sőt az is előfordul, hogy az ügyfelek néha téves következtetésekre jutnak.

A virtuális jogász viszont konkrét esetekre konkrét választ tud adni ügyvédi munkadíj ellenében a jogi problémák egy részében. Ez a konkrét válasz pedig az esetek többségében megoldást jelent az ügyfél számára, ráadásul jelentős költség megtakarítást eredményez, hiszen pl. időt, útiköltséget, parkolójegyet stb. spórolhat meg, valamint otthonról, akár este, vagy hétvégén is elintézheti a jogi problémájának online megoldást lehetővé tevő jelentős részét.

A kisvállalkozók számára pedig a virtuális jogász egy óriási lehetőség, hiszen nem kell folyamatosan ügyvédet foglalkoztatni, mely jelentős kiadást jelentene számukra. A virtuális jogász szolgáltatásainak igénybevételével a felmerülő jogi problémákra, megfizethető áron, szakszerű válaszokat kapnak.

Kérje a virtuális jogász árajánlatát az alábbi ügyekben:

Tanácsadás

Dokumentum átvizsgálása

Jogi tanácsadás kisvállalkozás indításához

Tanácsadás családjogi kérdésekben

Családjogi szerződések szerkesztése

Közös megegyezéses válás

Kérjen árajánlatot a virtuális jogásztól ITT

 

Vissza a kezdő lapra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Virtuális jogász

 

 

 

 

 

 

ÉRDEKESSÉGEK

 

 

 

 

látogató számláló 

                                             www.cegeladas-aprohirdetes.com                             www. cegalapitas-szeged.com