Virtuális jogász szolgáltatásai ITT

 

Jó hírünk van! A CÉGALAPÍTÁS  illetékmentes lett!

Kedves Látogató!

Amennyiben  a CÉGALAPÍTÁS gondolata foglalkoztatja, esetleg már rendelkezik egy céggel, de nem igazán működik, vagy nem olyan kapacitással, amelyet szeretne elérni, akkor igénybe veheti a VÁLLALKOZÁS FEJLESZTÉS szolgáltatásunkon kívül azokat az üzleti ötlet javaslatokat is, amelyeket minél nagyobb számban szeretnénk honlapunkon elérhetővé tenni.

Ha cégalapítás előtt áll és van olyan elképzelése, amely régóta foglalkoztatja, de úgy érzi nem tudná kivitelezni, vagy esetleg a cégalapítás után nincs anyagi fedezete a megvalósításhoz, akkor írja meg nekünk üzleti ötletét, hogy a látogatóink számára megismerhetővé tegyük.

Tehát, várjuk azokat az üzleti ötlet ajánlatokat,  amelyekre vállalkozást lehet alapítani!

Üzleti ötletek feladására a kapcsolat felvételi űrlapon keresztül van lehetőség!

Köszönjük!

Üzleti ötletek feladása:

                   

ÜZLETI ÖTLETEK 

Ezt érdemes megpróbálni!

Minden napra más konyhakultúra!
Jó üzlet az ételkihordás. A főzni nem akarók és az irodákban dolgozók előszeretettel hozatnak ebédet, de sokan panaszkodnak az egyhangú kínálatra. Meg lehetne próbálni naponta váltogatni az egyes konyhakultúrák ízvilágát. Például hétfőn olasz, kedden kínai, szerdán magyar, csütörtökön thai, pénteken vegetáriánus ételeket készíteni. Ezzel ráadásul a vállalkozás megkülönböztethetné magát az ételkészítéssel és kihordással foglalkozó többi szolgáltatástól.

___________________________________________________

Fagylalt szójából!

A tejjel készült fagylaltok forgalma évente 5 %-al növekszik világszerte. A tej nélkülieknél viszont 28 %-os a bővülés. Az ok részben egészségügyi, részben kulturális, részben vallási. Miért fosztanánk meg a fagylalt élvezetétől azokat, akik nem fogyaszthatnak tejes termékeket? A megoldás a szója, amely kiválthatja a tejet a gyártási folyamatban. Van rá igény és a számok azt bizonyítják, hogy érdemes legalább részben erre a speciális termékre építeni egy vállalkozást. Franciaországban már sikerrel alkalmazzák az ötletet, egyre több a szója alapú fagylaltot forgalmazó cukrászda.

__________________________________________________________

                           Biotáp házi kedvenceknek!

Az állateledel-piacról kevés szó esik, de a világ egyik legjövedelmezőbb üzletágáról van szó. Zömében vágóhídi maradékokból és sok szójából készítik a tetszetősen csomagolt, viszonylag drága termékeket. A nagy gyártók folyamatosan bővítik kínálatukat és emellett óriási összegeket fordítanak reklámra, de a speciális igényeket, bio alapanyagú tápokból hiány van. Pedig igény van rá, hiszen a gazdák szeretik pontosan tudni, hogy mit is adnak enni kedvenceiknek. Magyar állatorvosok szerint a házi kedvencek körében rohamosan nő a daganatos betegségek száma. Ez lehetőséget ad egy egészséges, esetleg bioállateledel üzlet beindítására.

                                Minőségi csokoládé! 

A csokoládé növeli a koncentrációt, jobb kedvet és elégedettségérzést kelt a fogyasztókban. Különösen a női dolgozók nassolnak előszeretettel munkaidőben. A hazai kínálat azonban szűkösnek mondható, a nyugati különlegességek kevés helyen vagy egyáltalán nem kaphatóak. Pedig csak Svájcban több ezer csokoládéfajta közül lehet választani. Minőségi, egyedi csokoládéra van igény, így ennek kereskedelmébe bele lehetne vágni, akár önálló bolthálózattal is. Nagyobb készletek jó áron beszerezhetőek, ráadásul a csokoládé tárolása nem drága.

 

                                 Egészséges Ételek!

Változatosan, egészségeset és finomat enni a magyar konyha remekeiből!
Nem lehetetlen vállalkozás, csak alkalmazni kell a japán szusi éttermek receptjét.
Ennek az a lényege, hogy a különféle fogásokat kis adagokban pakolják fel az asztalok mellett kanyargó szállítószalagra. A vendégek elveszik a tányérokat, a láthatatlan konyhai személyzet pedig folyamatosan feltölti a szalagot. Nincs megállás. Mindenki kedvére válogathat, az étel nem hűl ki, ha valami nem ízlik, lehet mást választani, aki több fogást szeretne kipróbálni, nyugodtan megteheti.
Csak egy kicsit át kell gondolni a magyar konyha bevált receptjeit.  

                                         Takarítás!

Érdemes takarító céget alapítani! A kis takarító cégeket szívesebben foglalkoztatják a multik, mint a nagyokat. Ennek oka pedig az, hogy a kis cégek megbízhatóbbak és korrektebb munkát végeznek. Hajrá!

                                   Családi napközi!

Én nagyon jó ötletnek tartom a családi napközi létrehozását! Ugyan engedélyt kell beszerezni hozzá, de támogatás igényelhető. Ha valakinek van olyan családi háza, amelyben ki tud alakítani egy erre alkalmas helyiséget, akkor 5 gyereket tudna fogadni. Ezzel bevételi forráshoz lehet jutni, főleg, ha valaki éppen munkanélküli.

                                      Reklám felület!  

Meglepő, ezért nagyon jó ötletnek tartom (és Angliában már működik), hogy egy cég a kormos falakra és a poros járdákra helyez el reklámot. A kreatív reklámosok "maszkot" készítenek, amelyet a koszos felületre helyeznek. Ezután egy nagy teljesítményű géppel a betűk helyéről kiszippantják a port, kis vízzel megtisztítják a felületet és néhány perc alatt kész is a reklám. A hirdetés újdonságértéke miatt hatékonyabb az utcai plakátoknál.
Magyarországon sem lehet gond koszos felületet találni....:-)  

                                      Falusi ötletadó!

Remek lehetőség lenne egy Budapest környéki, szép fekvésű kis településnek, ha az "esküvők falujává" válna!
A falu Polgármestere és a teljes közössége az esküvőszervezéshez szükséges infrastruktúrát kialakíthatnák, összefoghatnának és megfelelő vendéglő létrehozásával alkalmas környezetet teremthetnének a házasulandók és a vendégeik számára. A házias ételekkel, a szép falusi hagyományok felélesztésével érdekessé, izgalmassá tehetnék a lakodalmi ceremóniát.
A jó hír gyorsan terjed! Talán ez egy kitörési pontja lehetne egy kis településnek, hiszen a vendégek fogyasztanak, szállásra van szükségük, esetleg vásárolnának is és ezzel a lakosság egy részének a megélhetése biztosítva lenne.

                                         Rróbabolt!

Mivel az emberek imádják kipróbálni a kozmetikumokat, ezért ajánlom, nyisson valaki egy "Próbabolt-ot"! Lehetne egy minimális összegért klubkártyát váltani az érdeklődőknek és cserébe mindent kipróbálhatnának, semmit sem lenne kötelező megvásárolni. A gyártók fizetnének azért, hogy a termékeik jelen lehetnek a boltban és az üzlet kapna részesedést is a tényleges vásárlások után. Ebben az üzletben mindenki jól jár! A betérő érdeklődő, mert mindent ingyen kipróbálhat, a gyártó, mert ez egy reklám számára, az üzlet működtetője pedig az érdeklődőktől beszedi a klubkártya díjat, a gyártóktól pedig a termék jelenlétéért is és az értékesítés hasznából is kap pénzt.
Na, ki valósítja meg ezt a szuper üzletet?

                           Üzlet nyitása merész módon!  

Van egy merész ötletem!
Ha valaki üzlet nyitásban gondolkodik, akár élelmiszer, akár ruházati jellegű lenne, vagy bármi más terméket árusítana, javaslom, hogy közvetlenül egy "Multi" mellé telepedjen le!
Ha pl. egy nagy bevásárló központ mellett nyit zöldséges boltot és szép, friss terméket árusít, akkor írja ki nagy betűkkel, hogy "OLCSÓBB, mint a ........(szomszédos bevásárló központ).
Biztos vagyok benne, hogy egy ilyen vállalkozás sikeres lesz, hiszen ki ne akarna olcsóbban vásárolni.
Próbálja ki valaki! Sok sikert a vállalkozásához!

                                     Online könyvtár! 


Nekem egy olyan észrevételem van, hogy rengeteg bosszankodást okoz, amikor kikölcsönzik az orrom elöl a kiszemelt könyvet a könyvtárból és arra gondoltam, hogy működhetne nálunk is egy online könyvtár, ahonnan letölthetőek vagy olvashatóak lennének a szakkönyvek és a felsőoktatási vizsgákra leggyakrabban előírt könyvek. Én még fizetnék is ezért a szolgáltatásért. Épp a szakdogámat írom és nagyon bosszant, hogy nem haladok vele az ilyen problémák miatt.

Remélem jó tippet adtam most valakinek! Szerintem hasznos volna és sok diák életét könnyítené meg...                            Lángos-gyorsétterem-lánc!


Én imádom a lángost! Szerintem minden ember szereti a finom, ropogós, nem nagyon "csucsogós" sajtos, tejfölös lángost. Mindig keresem azt a helyet, ahol finom, kedvemre való a lángos. Biztos vagyok benne sokan örülnének, ha valaki alapítana egy országos lángos-gyorsétterem-láncot, ahol megbízható minőségű lángost sütnének. Én biztosan rendszeresen látogatnám ! emotikon

                                     Mobil patyolat! 


Nyithatna valaki olyan vállalkozást, amely felvállalja a mosást-vasalást és minden héten elszállítja a kimosandókat-vasalandókat és pár nap múlva kimosva-kivasalva visszahozza. Én igénybe venném!
Főleg Budapest környékén sokan igényelnék a mobil patyolatot. Ing, öltöny, kosztüm rendben tartása sok energiát igényel és sok időt. Ha erre a tevékenységre alapítana valaki vállalkozást, biztos sikerre számíthatna.

                                  Virtuális asszisztens!

Van egy ötletem!
Más országokban már jól bevált megoldás, hogy a kisebb vállalkozások nem fizetnek titkárnőt, helyette un. virtuális asszisztensekkel kötnek szerződést. A virtuális titkárnő vállalkozóként több üzletembernek dolgozik. Ez a megoldás gazdaságos az üzletembereknek és munkalehetőség azoknak, akik szívesen végeznének titkárnői feladatokat önálló vállalkozóként.
Valaki próbálja ki :-)

               Internetes zöldség, gyümölcs kereskedelem! 

Van egy ötletem!
Sok városban élő embert ismerek, akiknek lenne pénze arra, hogy közvetlenül a termelőtől vásároljon friss gyümölcsöt, zöldséget, azonban nincs ideje a vásárlásra, vagy a piac környékén nem tud leparkolni.
Arra gondoltam, hogy lehetne arra alapítani egy céget, hogy interneten bárki rendelhessen jó minőségű, gondosan tárolt zöldségeket, amelyeket a vállalkozás házhoz szállítana.
Jó üzletnek tűnik!

                            Idős emberek étkeztetése! 

Nekem vannak idős rokonaim és tudom, hogy milyen gond az étkeztetésük. Ilyenkor már fokozottabban oda kell figyelni az étrendjükre. Azt tapasztaltam, hogy az élelmiszerpiac még nem alkalmazkodott az idős emberek étkezési szokásaihoz, igényeihez. Mivel egész Európában és Magyarországon is sok idős ember él, ezért úgy gondolom, hogy lenne létjogosultsága egy olyan vállalkozásnak, amely speciálisan idős embereknek készült, vitamindús, ám könnyen fogyasztható és emészthető ételeket értékesítene. Baba ételeket lehet kapni, de idős embereknek készült ételeket nem.
Szerintem, egy ilyen típusú vállalkozásnak biztos piaca lenne nálunk!

                Főzőtanfolyam: Egészséges ételek oktatása! 

Én nagyon szeretek főzni és finom ételeket enni. Szívesen részt vennék egy olyan főző tanfolyamon, ahol újdonságokat, esetleg egészséges ételek elkészítését is megtanulhatnám. Valószínűleg sok olyan alapanyag létezik, amelyeket még nem ismerek, de érdemes lenne ezeket felhasználva elkészíteni az ételeket.
Véleményem szerint lenne erre igény, főleg az újdonságokra nyitott hobbi-szakácsok körében, akik könyvek és videó helyett élőben szeretnék elsajátítani a sütés-főzés fogásait és azonnal választ is kapnának a kérdéseikre. Ezek a főző-tanfolyamok ragyogó társasági, akár ismerkedési fórumként is működhetnének.
Sőt, lehetne olyan főző tanfolyamokat is szervezni, ahol fogyókúrás ételek elkészítésére tanítanák meg az érdeklődőket. Hallottam olyan süteményekről, amelyeket olyan alapanyagokból készítenek el, amelyek nem hizlalnak. Ez iránt bizonyára nagy lenne az érdeklődés.
Javaslatom egy ilyen irányú vállalkozás létrehozását!

                                   Vasalás vállalása!

Én nem szeretek vasalni, sőt sok olyan ismerősöm van, aki hasonlóképpen írtózik a vasalástól. Ezért arra gondoltam, nagyon jó megélhetési forrás lehetne egy cégnek, ha vasalást vállalna. Nem igényel nagy beruházást és az ágyneműtől az egyenruháig mindent ki tudna vasalni. A tarifát a határidőhöz és a rendelés gyakoriságához lehetne igazítani. A megrendelés után egy futár menne ki a helyszínre, aki lemérné és becsomagolná a vasalni valót, majd a megadott időpontban visszaszállítaná a megrendelőnek. Ez a vállalkozás a nagyvárosokban igen jövedelmező lehetne.
Hajrá vállalkozni szándékozók!

                                      Takarító cég! 

Én úgy látom, hogy jó üzlet manapság takarító céget alapítani. A kis cégek sokkal korrektebb és jobb minőségű munkát végeznek, mint a nagy takarító vállalkozások. Én, személy szerint is tapasztaltam, hogy egy megbízható takarító cég kincs manapság! Nemcsak magánszemélyek, de kis- és közép vállalkozások is igénybe veszik ezt a szolgáltatást, mivel ők sem saját maguk takarítják irodáikat.
Sok sikert kívánok!

           Termelőtől zöldség, gyümölcs házhoz szállítása! 

Én szeretem a friss zöldséget, gyümölcsöt, de sajnos távol lakom a piactól, így bevásárló központokban tudok csak vásárolni.
Ha lenne egy olyan vállalkozás, amelynek a honlapján keresztül meg tudnám rendelni közvetlenül a termelőtől beszerzett friss zöldséget, gyümölcsöt, akkor élnék ezzel a lehetőséggel.
Javaslom, indítson valaki egy olyan vállalkozást, amely közvetlenül a termelőktől szerzi be a zöldséget, gyümölcsöt és ki is szállítja a megrendelőknek!

        Konyhabútor értékesítés - főzőtanfolyam szervezéssel!

Ha valaki konyhabútorokat értékesít, javaslom, hogy a konyhabútorok kiállítása mellett főző tanfolyamatot is szervezzen. Ezzel egy olyan közösséget alakíthat ki a vállalkozása köré, akik később vevők lehetnek a bútorokra. A főzőtanfolyam szakszerű irányítását alvállalkozóra lehet bízni.
Sok sikert a megvalósításhoz!                        Társközvetítés pszichológussal! 

A párkapcsolatok kérdése nálunk is, mint mindenütt, első helyen áll a megoldatlan kérdések között. Sok honlap foglalkozik társközvetítéssel, de véleményem szerint nem eléggé hatékonyak, sőt mondhatnám sablonosak. Nem hiszem, hogy elegendő egy fotót bemutatni és egy sablonos nyomtatványt, kérdőívet kitölteni a tényleges eredmény elérése érdekében.
Az én ötletem a következő!
Javaslom olyan tárközvetítő létrehozását, ahol egy profi és tapasztalt pszichológussal működik együtt a társközvetítő cég. Ebben az esetben, véleményem szerint, sokkal sikeresebben tudná kifejteni tevékenységét az iroda, amely jelentős bevételi forrást is jelenthet számára.

                                        Sok sikert!


 

 

 

 

 

 

látogató
számláló